Hyperforks Economy Serie

Draadloos weegsysteem voor de heftruck

Hyperforks Economy Serie

Meer informatie?

De Hyperforks zijn geheel draadloze weegvorken. Alle weegcomponenten zijn volledig geïntegreerd in de wegende vorken: kabels zijn daarom overbodig. De Hyperforks zijn snel en simpel te installeren en uitermate nauwkeurig.
De batterijmodules van de Hyperforks zijn eenvoudig uit de behuizing te klikken en op te laden of te vervangen.
De Hyperforks meten slechts 133mm x 58mm in doorsnede: dat komt dicht bij de maten van standaard heftruckvorken.

Hyperforks worden digitaal gekalibreerd: via de toetsen van de indicator kan het weegsysteem snel en nauwkeurig afgeregeld worden. Dit maakt het weegsysteem zeer onderhoudsvriendelijk en zorgt voor lage service kosten.

80 Reëele gebruiksuren op de vorkbatterijen

De beide weegvorken communiceren het gewicht van de opgenomen last met de indicator in de cabine, via Bluetooth. Het weegsysteem wordt gevoed via robuuste, uitwisselbare en oplaadbare batterijmodules op de vorken. Het weegsysteem schakelt automatisch uit als het niet gebruikt wordt, zodat de batterijen slechts om de paar weken of zelfs maanden geladen hoeven te worden.

Compacte vorkmaten

Alle electronische en voedingscomponenten zijn door Bruss exclusief ontwikkeld voor het Hyperforks concept.
Hierdoor zijn ze niet alleen bestand tegen ruw gebruik, maar uiterst compact gebouwd,
waardoor de vorkmaten (b x h = 133 x 58 mm) dicht bij het formaat van standaard heftruckvorken blijven.

Basis weegfucties

De Hyperforks gewichtsindicator in de cabine van de truck toont het gewicht op de vorken en biedt een reeks basis weegfuncties, zoals bruto / netto wegen, optellen tot totaalgewicht per zending. Hyperforks is voorzien van een digitale kalibratie functionaliteit: via het toetsenbord van de indicator kan het weegsysteem digitaal gekalibreerd worden, snel, gemakkelijk en accuraat.