Kalibraties

Alle kalibraties worden uitgevoerd met RVA gecertificeerde meetapparatuur.

Temperatuur -50…600 °C
Druk 0…400 mbar..bar
Flow 60…250000 liter/h
Massaflow 1000…50000 kg/h
Geleidbaarheid 0…200 µS..mS
Simulaties mA / mV / thermokoppels / zuurstof / pH
Gewicht 0… NMI / Verispect
Relatieve vochtigheid 0..100 %

Onderhoud

Om storingen aan uw meet- en weegapparatuur zo veel mogelijk te voorkomen biedt Kalibratiepunt onderhoudsovereenkomsten aan. Dit zijn op maat gemaakte overeenkomsten die in samenspraak met u tot stand komen. Binnen een onderhoudsovereenkomst met Kalibratiepunt worden preventieve en reguliere werkzaamheden vastgelegd. 

Een op maat gemaakte onderhoudsovereenkomst is niet standaard, daarom vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek meer over de mogelijkheden. 

Keuringen

Kalibratiepunt levert alle benodigde werkzaamheden ten behoeve van onderhoud ijking en kalibratie bij meet- en weegapparatuur. Voor weegapparatuur geldt dit voor automatische en niet-automatische weegwerktuigen.

Keuringen worden Verispect erkend uitgevoerd voor wat betreft de controle van weegschalen voor handelsdoeleinden. Als bewijs van goedkeuring worden weegschalen die gecontroleerd zijn, voorzien van de officiële Verispect autorisatiesticker. Ook de meetapparatuur wordt na kalibratie voorzien van een autorisatiesticker.

Service

Kalibratiepunt heeft service zeer hoog in haar vaandel staan. De hooggekwalificeerde servicedienst staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Zodoende kunnen wij snel iedere storing, reparatie e.a. zo snel mogelijk verhelpen.

Indien wij storingen, reparaties e.a. niet ter plekke kunnen verhelpen biedt Kalibratiepunt u de mogelijkheid tot het inzetten van vervangende apparatuur. Kalibratiepunt is product- en merkonafhankelijk en daardoor in staat op een breed scala aan apparatuur service te verlenen.